ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Diversitat cultural

Associacionisme intercultural

La Unitat de Diversitat Cultural s'encarrega de donar suport tècnic i assessorament a les associacions d'immigrants de caire cultural que desitgen participar activament de la vida social del municipi. També ajuda a impulsar i/o reactivar aquelles que ja estan constituïdes. Els associats, units de manera lliure, voluntària i solidària poden materialitzar idees, inquietuds, interessos comuns i dur a terme projectes propis que, de ben segur, beneficien tota la ciutadania i ajuden a fomentar la cohesió social.

Al mateix temps, es facilita un apropament entre les mateixes associacions, tant de nouvingudes com d'autòctones, per tal de compartir vivències i activitats i així enriquir llurs cultures.

Des d'aquesta unitat, doncs, s'ajuda a fer possible una iniciativa i la seva posada en marxa, acompanyant i assessorant en els passos a seguir per poder constituir una associació, donant suport tècnic en les seves programacions i implicant-les en la participació de les activitats que s'organitzen a la ciutat, com ara les Festes de la Cinta, la Fira de Nadal i la Fira Solidària, entre altres actes públics i privats.

Contacte

Unitat de Diversitat Cultural
Planta baixa de l’Ajuntament de Tortosa
Telèfons de contacte: 662..062.383 - 977.585.800 (Ext. 5808)
Correu electrònic: cllopis@tortosa.cat