ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/08/2007
L'Escola Oficial d'Idiomes comença el període de preinscripció i matrícula el 4 de setembre

L'Escola Oficial d'Idiomes (OIE) de Tortosa obre el proper 4 de setembre el període de preinscripció i matriculació dels cursos oficials d'anglès, francès, alemany i cursos a distància de That's English. Aquells que ingressen com a nous alumnes s'hi hauran d'adreçar els propers dies 4, 5 i 6 de setembre de 9 a 14 hores. Els antics alumnes, però, només caldrà que s'hi acostin el dia de la matrícula senyalat segons l'idioma i el nivell, informació que consta al calendari de la web de l'EOI.



Les persones que vulguin accedir a un primer curs i les que ja disposen de coneixements previs d'un idioma i vulguin accedir a un nivell superior hauran de demanar una prova de nivell. Aquesta es realitzarà el proper dia 6 de setembre a les 15 hores per als alumnes d'anglès i a les 17 hores per als alumnes de francès i alemany. Els qui, a més, vulguin inscriure's a més d'un idioma podran fer-ho amb una inscripció per a cadascun. No obstant això, no presentar-se a la prova de nivell havent-s'hi inscrit prèviament implicarà una anul'lació d'aquesta. En presentar-se a la prova de nivell cal portar el document d'identitat i el resguard d'inscripció a la prova.



La documentació necessària que han de presentar tots els alumnes per la preincripció i/o matriculació és el DNI, passaport, carnet de conduir o targeta de residència de la persona que s'ha d'inscriure; el carnet de família nombrosa si escau; l'imprès de la matrícula i la papereta de notes de l'últim curs aprovat a l'EOI. Els menors de 16 anys hauran de presentar, a més, un certificat del centre on fan ESO que informi de la primera llengua estrangera que s'estudia.