ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/08/2007
L'Ajuntament de Tortosa rep els remers tortosins del mundial SUB-23

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha rebut aquest matí els quatre remers tortosins que van participar el cap de setmana passat al campionat mundial de rem Sub-23 a la ciutat escocesa de Glasgow. Xavi González, Pau Vela, Jonathan Rodríguez i Àlex Sigurbjornsson han vingut acompanyats pel president i Vice-president del Club de Rem Tortosa, José Maria Chavarria i Miquel Domènech, pel seu entrenador Josep Pla i pel representant dels remers Oriol Abelló.



L'alcalde, Ferran Bel, ha volgut transmetre felicitacions als joves esportistes per la seva participació i bons resultats en aquesta competició d'alt nivell, i s'ha mostrat satisfet amb la medalla de bronze obtinguda pel remer Xavi González, qui ha ressaltat les hores d'entrenament i el sacrifici dipositat per aconseguir aquest resultat. Bel també ha volgut transmetre el recolzament de l'Ajuntament de Tortosa als esportistes de la comarca i al rem, esport que 'compta amb una bona funció tècnica, amb un bon club i una gran junta directiva".



Per la seva banda, el regidor d'Esports, Pere Panisello, ha manifestat també el seu recolzament als quatre remers i ha assegurat que l'Ajuntament no deixarà d'apostar pels joves tortosins que estimulen l'esport i en concret pel rem, activitat que 'ha començat a despegar".



El president del Club de Rem Tortosa, José Maria Chavarria, ha assegurat que la causa d'aquests bons resultats és la bona base que s'aplica ja des de l'inici d'aquesta activitat esportiva, i ha remarcat la feina que durant més de vint anys han dut a terme José Maria Garcia i Josep Pla, entrenadors del club. També ha volgut ressaltar la funcionalitat i les ganes que l'entitat està dipositant amb el campus d'estiu que fa poc s'ha posat en funcionament i que ja disposa de 30 alevins 'que seran els futurs remers". Finalment ha volgut destacar la tasca dels juvenils del club, alguns dels quals es troben al campionat del món d'aquesta categoria que té lloc a la Xina.



En el passat campionat del món Sub-23 Pau Vela, Jonathan Rodríguez i Àlex Sigurbjornsson van aconseguir la vuitena posició en la categoria senior vuit sense i Xavi González la tercera junt amb l'ampostí Joan Lluís Fernández en la categoria dos sense lleuger.



Ara, la propera meta dels remers tortosins, ha dit Chavarria, és la del campionat del món absolut.