ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 11/07/2017
Una marató de 12 hores de música per a l\'Ebremusik 2017
Al concert hi actuaran Miqui Puig & ACP, La Fuga, i els guanyadors de la passada edició, El Mafio
La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, acompanyada pel representant de l'empresa coorganitzadora, Acadèmic, Albert Ormazábal, ha presentat l'edició 2017 del certamen musical Ebremusik, amb un format diferent que s'articula al voltant d'un concert amb una durada de 12 hores i que es podrà seguir a la plaça de l'Ajuntament el proper 26 d'agost. Aquest concert serà d'entrada gratuïta i compta amb la col·laboració de Movistar+ i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

"En aquesta edició -ha explicat Girón- hem volgut potenciar els grups de l'àmbit de les Terres de l'Ebre". Així, els quatre grups finalistes que prendran part en el concert d'enguany són grups provinents de municipis ebrencs: Hyban Draco, grup de metal d'Alcanar, i tres grups de la Sènia, Rereguarda, grup d'ska-reggae; Mascarats, grup de reggae-rock, i Totem, grup de rock. El guanyador de l'edició d'enguany és el grup d'Ulldecona Animalístic (rock-inquiet), que actuaran durant les properes Festes de la Cinta com a teloners en algun dels concerts que es programaran.

El concert de l'Ebremusik tindrà inici a les 18.00 hores del dissabte 26 d'agost i es perllongarà fins a les 6.00 hores del diumenge 27.

Acompanyant aquests quatre grups novells, el concert comptarà amb les actuacions de Miqui Puig & ACP (grup que hi serà present gràcies a la col·laboració de Movistar+ dins del seu programa #sessionsmovistarplus), de La Fuga, i també de El Mafio, formació guanyadora de l'edició 2016.