ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/04/2017
El 12 i 13 de Maig es fa una nova edició de la recollida d'aliments a Tortosa

Aquest matí el coordinador del Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre, ?'scar Ologaray, acompanyat de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel i de representants de les entitats col?laboradores han presentat la Recollida de Primavera que es durà a terme els dies 12 i 13 de Maig al Mercat i Supermercats del municipi.



Ologaray ha volgut fer referència a la necessitat d'aquestes campanyes explicant que 'continuen sent moments de dificultat i és necessària la participació i implicació de tothom", tot afegint que: 'nosaltres som els primers que voldríem no haver de realitzar aquestes campanyes".



El portaveu del Banc dels aliments ha volgut destacar que: 'encara que repartim 850.000 quilos l'any a les Terres de l'Ebre (uns 34 tràilers) aquests només serveixen per cobrir una menjada diària dels qui ho necessiten". En aquesta línia Ologaray ha exposat que 'preferim quantitat de productes bàsics necessaris que no d'altres que puguin ser més cars".



També s'han presentat el cartell i els espots publicitaris de la campanya, on Ologaray ha agraït la col?laboració prèvia de tots aquells que de forma altruista treballen per a que aquesta recollida sigui un èxit i s'assoleixi el major nombre possible d'aliments.



A més, enguany, la recollida comptarà amb un concert solidari, a càrrec de la Banda Municipal de Tortosa, el dissabte 13 a les 19h on també es recolliran aliments.
L'alcalde Ferran Bel ha fet una crida a la població a fer-se voluntària (ho poden fer trucant al 977 44 44 44, de dilluns a divendres de 9 a 15h) i a participar en la recollida.
La recollida està organitzada pel Banc dels Aliments, l'Ajuntament de Tortosa, Càritas, Creu Roja, l'Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i voluntaris de l'Obra Social la Caixa.