ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/03/2017
Una trentena d'entitats, associacions i ong's, a la Fira Jove de la Solidaritat i Justícia Social 2017
La jornada solidària es farà a la plaça de l'Ajuntament el dissabte 1 d'abril

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, acompanyada per representants de diverses entitats, associacions i ong's que hi participaran, ha presentat la Fira Jove de la Solidaritat i Justícia Social 2017, que tindrà lloc el proper dissabte 1 d'abril a Tortosa.



"En aquesta edició -ha dit Girón- recuperem la plaça de l'Ajuntament com a escenari per a la realització de la jornada, per a la qual comptem amb la participació de gairebé una trentena d'entitats, associacions i ong's". Així mateix, la regidora ha volgut remarcar el caire social d'aquesta iniciativa, en la qual qualsevol persona que hi estigui interessada pot apropar-se a conèixer la tasca que desenvolupen les diferents entitats solidàries que treballen al territori i a oferir la seva col'laboració. Totes aquestes entitats, associacions i ong's són sense ànim de lucre: "tot el que es recaudarà en aquesta jornada -ha afegit Cristina Girón- es donarà a l'associació "Provocant la pau", per a que reverteixi en els seus projectes a Grècia d'ajuda a la població síria que es troba als camps de refugiats".



La Fira es desenvoluparà de les 10.00 h del matí fins a les 20.30 h de la tarda, amb un programa atepeït d'activitats de tota mena que inclou tallers i inflables per als més menuts, un dinar de germanor "Pa i porta" a càrrec de les entitats representades, una baldanada popular amb un donatiu d'1 euro, i actuacions de diferents grups musicals i de dansa.