ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 11/11/2016
L'Ajuntament detecta que una empresa de la UTE, que havia assolit més valoració segons la mesa de contractació de la piscina, és declarada en concurs recentment

L'Ajuntament de Tortosa ha detectat que la societat Construcciones Jaén Vallés SL, que forma part de la Unió Temporal d'Empreses (UTE) a la qual la mesa de contractació de la nova piscina havia proposat adjudicar les obres, va presentar concurs i aquest va ser admès en data 19 de setembre de 2016. Aquesta empresa, i conseqüentment la UTE, havia ocultat aquest fet, que és motiu d'incompliment d'acord amb l'article 60 del TRLCSP per incórrer en prohibició de contractar amb l'administració pública.



La mesa s'ha tornat a reunir, vistos aquests fets, i ha elevat la proposta d'adjudicar les obres a Construcciones Pérez Villora, SA, per un import de 5.106.295 euros, que representa una baixa del 2% respecte el pressupost de licitació. L'oferta estableix un termini per a la redacció del projecte de 13 setmanes i de 82 per a l'obra, així com un termini de garantia de 6 anys.