ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 28/06/2016
L'Ajuntament presenta les activitats d'Estiu Jove, les bases d'Ebremusik i una jornada sobre joves i procés comunitari

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat avui diferents iniciatives de l'àmbit de la joventut aprofitant el relleu que s'ha produït al capdavant de la regidoria, que queda en mans de Cristina Giron després que Alfredo Ferré n'hagi estat el titular fins ara. La primera d'aquestes activitats és la jornada "El treball en joves en el procés comunitari", que es farà el proper dijous 30 de juny (10 a 14h) al Centre Cívic. En aquesta jornada intervindran tècnics de joventut d'arreu del territori i els diferents actors que han treballat en l'esborrany del futur Pla Local de Joventut. L'objectiu és donar a conèixer la metodologia de treball del Pla, validar les problemàtiques sorgides i la manera d'abordar-les. La jornada inclou també una ponènica sobre "Polítiques de joventut i treball en xarxa", a càrrec de Pep Montes, gestor cultural.



Entre el 4 de juliol i el 12 d'agost es farà a Tortosa l'Estiu Jove 2016, distribuït en quatre àmibits (Sortides-Tallers-Esports-Festes) d'acord amb les preferències expressades en una enquesta per joves d'entre 15 i 30 anys. Es tracta d'una mena de campus però adaptat a les activitats preferides per cada jove. Amb tarifes de 2 o 7 euros, en funció de l'activitat, es podran fer cursos d'iniciació al francès, reforç escolar, cursos de fotografia, sortides al Delta, jornades esportives o activitats de caràcter lúdic com sopars amb jazz i/o a la Festa del Renaixement.



Finalment, la regidora de Joventut ha donat a conèixer les bases d'una nova edició del festival Ebremusik Movistar, que es farà entre el 13 i 22 d'octubre a la plaça Barcelona, i que té per objectiu fomentar la creació musical al territori. De tots els aspirants se seleccioran 8 formacions musicals que actuaran en directe.



Tota la informació a puntjove.tortosa.cat.