ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/05/2016
Presentació de la Companyia de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa i del seu espectacle musical "Superheroïnes"

L'Escola Municipal de Teatre de Tortosa presenta 'LA COMPANYIA DE L'EMTT", una companyia de teatre formada per alumnes que estiguin cursant estudis a l'Escola, amb l'objectiu de presentar projectes artístics fora de l'àmbit del seu propi curs. La pretensió és reforçar l'aprenentatge d'aquells alumnes de nivells més superiors, o de cursos específics, per tal d'aprendre de l'experiència de girar un espectacle, de fer més actuacions que les que normalment es donen a final de curs. L'experiència s'inicia amb l'espectacle SUPERHEROÏNES, EL MUSICAL.



Aquest està interpretat per noies de 12 a 15 anys que porten entre 5 i 6 anys d'estudis a l'Escola de Teatre en la branca de Teatre Musical. Es tracta d'un espectacle inèdit, escrit especialment per la ocasió, un musical destinat al públic infantil ( de 3 a 12 anys).



L'argument és el següent: què passaria si uns malèfics personatges robessin tots els dibuixos animats de la tele?? Quina crisi es produiria a les famílies de tot el mon? Aquesta catàstrofe només poden solucionar-la les Superheroïnes!! 6 personatges inspirats amb els herois dels dibuixos i sèries de la televisió que ens ensenyaran que no tot és mirar la tele. Que abans d'això també estan els llibres de contes i que jugar, té una importància cabdal en els xiquets.



Espectacle cantat en directe, amb 11 cançons i moltes coreografies. L'espectacle s'estrena el 22 de maig a les 19,00 hores, al Teatre Auditori Felip Pedrell, amb la idea de fer una gira arreu del territori i tornar també a Tortosa amb programació de cara a les escoles .Les entrades ja estan a la venda a la secretaria de l'Escola de Teatre a un preu de 3 ?.



Compta amb el suport d'Omnium Cultural, donat que a través de l'obra es difon la lectura en català. En aquesta estrena, al final de l'espectacle, hi haurà un sorteig de llibres entre tots els xiquets assistents.