ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/05/2016
Comerç Tortosa Centre engega els "Dissabtes de Primavera"

El Comerç Tortosa Centre engega una nova edició de la campanya 'Dissabtes de Primavera". Aquesta és la sisena edició, que busca dinamitzar el Centre de la ciutat, oferint diferents activitats pels carrers, places i establiments comercials i de serveis de la ciutat, amb moltes sorpreses tant per als grans com per als més petits. Al llarg dels propers dissabtes del mes de maig i del primer del mes de juny, es realitzaran diferents activitats al carrer per promoure el lleure i l'oci a la ciutat, i per donar a conèixer els productes que des dels establiments comercials i de serveis s'ofereixen.



Dissabte 14 de maig és el dia dels Xiquets al Centre, amb tallers infantils de Manualitats Tortosines i Karaoke Infantil a la Plaça Barcelona i Taller de Figures amb pasta Think Enjoy i inflables a la Plaça d'Alfons XII, d'11.30 a 13.30h. El dissabte 21 de Maig, tindrà lloc la Desfilada de Moda de les 20:30 fins a les 22:00h. Tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa amb una representació d'establiments de moda del Comerç Tortosa Centre. Així mateix, es podran degustar tapes, pintxos, entrepans, platerets, etc. de diferents bars i restaurants associats al Comerç Tortosa Centre: Georgina la Xertolina, La Tertulia, Manolitos i Marisc Mediterrani. El dissabte 28 de Maig, serà el dia de l'esport al Centre, amb la col'laboració del Club Deportiu Tortosa i el Consell Esportiu del Baix Ebre. S'organitzarà a la Plaça d'Espanya un torneig de futbol amb jugadors de 7 i 8 anys d'edat (jugadors nascuts al 2008 i 2009). A més, amb exhibicions de diferents modalitats esportives que es realitzen a la ciutat, gimnasos, clubs, per implicar a la ciutadania i sobre tot a la joventut en la pràctica de l'esport.



I a partir del dissabte 4 de juny, comprar al Centre té premi, ja que per les compres als establiments associats es distribuiran uns 'rasca" amb una gran quantitat de premis, descomptes, espectacles, ofertes, etcètera, amb més de 2000 regals.