ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/04/2016
Tortosa inaugura la 72a fira Expoebre

El pavelló firal de Tortosa acull des d'avui una nova edició de la fira Expoebre, la fira multisectorial de les Terres de l'Ebre, que enguany incorpora també el concepte "fira de Primavera" per reforçar el caràcter lúdic del certamen. Vora 200 expositors, de diferents sectors com el turisme, el medi ambient, l'artesania i l'emprenedoria, i amb un important pes de l'automòbil, que enguany creix en superfície, participen en la 72a Expoebre, que s'allarga fins al proper diumenge 1 de maig. El delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha presidit l'acte oficial d'inauguració de la fira.



En els parlaments, Pallarès ha posat en valor la trajectòria d'Expoebre, especialment en uns moments de dificultats econòmiques com els viscuts durant els últims anys, i ha destacat l'aposta dels empresaris per continuar confiant en Expoebre com a aparador dels seus productes. L'alcalde, Ferran Bel, també ha tingut paraules d'agraïment als expositors, als que s'estrenen per primera vegada i als que hi són presents des de fa moltes edicions. Bel ha agraït a Pallarès haver acceptat presidir l'acte d'inauguració i ha recordat la seva feina al capdavant de la Delegació durant els últims cinc anys, "un temps amb moltes restriccions durant els quals, malgrat tot, el Govern ha continuant invertint a Tortosa, i al conjunt del territori, en diferents àmbits". L'alcalde ha destacat una de les obres més importants que està duent a terme la Generalitat a la ciutat, l'edifici de les delegacions, un equipament que "posa en valor el centre històric de Tortosa i suposarà una millora de la prestació del servei al ciutadà". Finalment, el tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat i president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, ha fet notar el reposicionament d'Expoebre per tal de reforçar el caràcter lúdic i d'experiència d'oci al costat dels objectius comercials d'un certamen firal d'aquestes característiques.



Expoebre compta enguany amb més de 6.000 m2 d'exposició, a l'interior i exterior del pavelló firal. Paral'lelament, Fira Tortosa ha organitzat diverses activitats de promoció i dinamització destinades a captar l'interes del visitant. A la zona central del pavelló s'ha instal'lat un espai ampli destinat a tallers, xerrades i actuacions d'entitats i associacions diverses.