ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/04/2016
L'Ajuntament de Tortosa posa en marxa el Consell Sectorial de Serveis Socials

L'Ajuntament de Tortosa porta al proper Ple ordinari la creació i composició del Consell Sectorial de Participació Ciutadana de Serveis Socials. Es tracta del primer consell sectorial que es posa en marxa en el marc del desplegament del Reglament de Participació Ciutadana, i després que ja s'hagin constituït els consells territorials dels Reguers i Vinallop. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, ha avançat avui els detalls d'aquest i dels altres punts de l'ordre del dia de la sessió plenària ordinària del mes d'abril, que es farà el proper dilluns.



Bel ha afegit que després de la creació del Consell Sectorial de Serveis Socials en vindran altres, entre els quals el Consell de Ciutat que és l'òrgan marc de participació. La composició del Consell de Serveis Socials estarà formada, entre d'altres, per representants de la Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre, l'Associació de Dones de Ferreries, l'Associació de Gent Gran "l'Esplai", i del Grup d'Esplai Blanquerna. També hi haurà representants dels diferents grups polítics municipals, a més d'altres persones d'especial rellevància dins l'àmbit sectorial.



En el proper Ple també es porta a aprovació l delegació temporal en el Consell Comarcal del Baix Ebre de determinades competències en matèria de gestió de residus municipals. L'alcalde ha explicat que aquest encàrrec ve donat per la situació de finalització del contracte municipal de recollida de residus i neteja viària, actualment en prórroga, i fins que s'adjudiqui el nou contracte, que gestionarà directament l'Ajuntament. De manera temporal, el COPATE, per encàrrec del CCBE, prestarà aquest servei al municipi.



En l'apartat de mocions dels grups municipals, la propera sessió ordinària preveu discutir un total de 9 propostes.