ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 11/03/2016
L'Ajuntament finalitza els accessos per a vianants que comuniquen els barris de Sant Llàtzer i Temple

Els barris del Temple i Sant Llàtzer estan més a prop des d'avui gràcies als nous accessos que l'Ajuntament de Tortosa ha construït al pont Tirant lo Blanc. Unes escales d'obra, integrades als talussos del pont, reduiran les distàncies per als vianants entre aquests dos barris, separats pel canal de l'esquerra de l'Ebre i la via del ferrocarril. L'alcalde, Ferran Bel, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, i dels regidors de barri del Temple, Domingo Tomàs, i Sant Llàtzer, Alfredo Ferré, ha presentat el resultat de l'actuació aquest matí. Els ha acompanyat el president de l'associació de veïns de Sant Llàtzer, Alejandro Gibello.



Per accedir a peu d'un barri a l'altre en aquest punt de la ciutat, on es concentren dues de les principals zones de creixement de Tortosa, calia desplaçar-se fins a la base del pont, en un recorregut que ara es reduirà d'una forma molt significativa. El nou centre educatiu de Sant Llàtzer, amb l'escola i l'Institut Despuig, i l'escola del Temple, a l'altra banda, junt a la zona comercial dels Portals, generen un trànsit de vianants important en tot l'àmbit que aquesta actuació ha de contribuir a millorar. L'actuació ha tingut un cost de 30.879 euros i l'obra l'ha executat l'empresa Obres i Construccions Miquel Pla, SL.



L'alcalde ha recordat que aquesta era una reivindicació veïnal i dels usuaris dels centres educatius que ara queda resolta, mentre que el president de l'associació de veïns ha valorat la comoditat que suposarà per als vianants.