ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 22/02/2016
La companyia Tortosa Arts Teatrals (Lo Tat) presenta un cicle de teatre de proximitat amb tres nous espectacles

La programació cultural de la propera primavera a Tortosa incorpora tres nous espectacles de Tortosa Arts Teatrals (Lo Tat), que s'emmarquen en un nou cicle de teatre de proximitat que els actors i actrius d'aquesta jove companyia han creat amb l'objectiu d'acostar les arts escèniques al gran públic. "L'òpera dels tres rals", un text de Bertolt Brecht, adaptat i dirigit per Marga Julià; "Vianda d'emocions", de Valer Gisbert; i "Happy Love o Love Story", de Toni Sans i Rubèn Montañá, són les tres obres que es representaran a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell a partir de l'1 d'abril.



La directora de Lo Tat, Marga Julià, ha explicat que la companyia segueix en la línia d'experimentar diferents formes de teatre, i ara aposten per un cicle de petit format, buscant "una major proximitat amb el públic". Valer Gisbert, un dels membres de la companyia i autor i director de l'obra "Viandes..." afegeix que en aquest text s'aprecia d'una manera molt clara aquesta proximitat, jugant amb el públic com si fos una part de l'escenari on es desenvolupa l'obra.



"L'òpera dels tres rals", que es representarà els dies 1, 2 9 i 10 d'abril, es va estrenar el 1928 a Berlín, sobre un text de Bertolt Brecht i música de Kurt Well. És un clàssic del teatre contemporani, que s'ha traduït i adaptat en teatres de tot el món. La següent a pujar a l'escenari serà "Vianda d'emocions", un text de Valer Gisbert que estrena amb motiu d'aquest cicle de teatre de proximitat. Aquí, el públic reconeixerà fàcilment l'escenografia, que se situa en un banc del parc municipal de Tortosa. "Vianda..." s'ha programat per als dies 15, 16, 23 i 24 d'abril. Finalment, "Happy Love o Love Story", un "innocent joc d'adolescència per trobar l'amor de la teva vida", es podrà veure els dies 29 i 30 d'abril.



La venda d'entrades es fa partir d'avui mateix, de dilluns a divendres de 17.30h a 20.30h al Teatre Auditori (entrada lateral). El preu de cada espectacle és de 10 euros, amb un abonament per a les tres obres per un import de 25 euros. Les funcions de dissabte són a les 22 hores i les de diumenge a les 19 hores.