ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/02/2016
El SIAD enceta la seva programació d'activitats pel 2016
El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Ajuntament de Tortosa ha presentat el seu programa d'activitats pel 2016. En aquesta programació s'alternen grups de treball amb xerrades i sessions informatives, totes amb l'objectiu d'oferir a les dones que s'adrecen a aquest servei (i als i les professionals que treballen amb aquestes) un marc d'acolliment i atenció davant de problemes i qüestions com les situacions de dependència, marentalitat i parentalitat, i conflictes de parella o de violència masclista.

El SIAD es troba ubicat a l'edifici d'equipaments municipals de la plaça dels Dolors, 1, al Nucli Antic de Tortosa. Per tal d'adreçar-se al SIAD no presencialment, disposa d'un telèfon de contacte (977 445 897) i d'una adreça de correu electrònic (siad.coordinacio@tortosa.cat).

Aquest servei municipal, que depen d'Acció Social/Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Tortosa, compta amb la col'laboració de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.