ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 09/02/2016
Arriba la 4a Cursa Social Decathlon a Tortosa
La competició tindrà un recorregut de 65 kms dins de la comarca del Baix Ebre
La 4a Cursa Social organitzada per Decathlon Tortosa i la Penya Ciclista Baix Ebre, amb la col'laboració de Tortosaesport/Ajuntament de Tortosa, se celebrarà el proper diumenge 14 de febrer amb un recorregut de 65 kms, amb sortida i arribada a Tortosa, i recorrerà diferents municipis de la comarca del Baix Ebre.

Aquesta cursa és de les primeres a desenvolupar-se dins del calendari anual català de la Federació Catalana de Ciclisme, i una de les vuit que es disputen a la província de Tarragona. La participació màxima serà de 200 ciclistes, que comptaran amb el suport de més de 40 voluntaris de l'organització. El preu de les inscripcions és de 6 euros.

La sortida es donarà a les 11.00 hores a la seu de Decathlon-Tortosa, des d'on s'anirà fins a la plaça Corona d'Aragó per fer la sortida oficial de la cursa. L'arribada tindrà lloc a l'Ermita de Mig Camí, un cop haver pedalat pels municipis d'Aldover, Xerta, passant per la cruïlla de Prat de Comte i la del Pinell de Brai, la C-12 direcció Benifallet, Coll de Som, Tivenys, i Bítem. La cursa tindrà premis en productes Decahtlon al primer, segon i tercer classificat, i hi haurà un trofeu al primer de cadascuna de les categories.