ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/12/2015
Flotats, Alberto San Juan, Josep Maria Pou, Pere Arquillué i el Ballet de Moscou, en la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell

Alguns dels espectacles de més èxit en la cartellera teatral de Barcelona visitaran la nostra ciutat en la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP) que avui s'ha presentat. "Ser-ho o no". Per acabar amb la qüestió jueva", amb Josep Maria Flotats; "Els veïns de dalt", de Cesc Gay; "Sócrates", de Mario Gas i amb Josep Maria Pou; el monòleg "Autorretrato de un joven capitalista español", de Alberto San Juan; i el Ballet de Moscou, són les principals novetats en la programació del TAFP per al proper semestre. L'oferta es completa amb el Ballet de Moscou, que ens torna a visitar amb "Giselle", i una completa programació per als espectadors més menuts. La regidora de Cultura, Dolors Queralt, junt a la cap de Cultura, Maria Josep Bel, han presentat avui els detalls de la nova cartellera teatral a la ciutat.



La temporada comença el proper 22 de gener amb una obra sobre la tolerància i la identitat col'lectiva: "Ser-ho o no. Per acabar amb la qüestió jueva". Es tracta d'un text de Jean-Claude Grumberg dirigit i interpretat per Josep Maria Flotats. El 12 de febrer podrem veure la primera incursió en el teatre del realitzador Cesc Gay, amb l'obra "Els veïns de dalt", interpretada per Pere Arquillué. L'11 de març, l'Auditori acollirà una adaptació lliure de l'òpera "La flauta màgica", de Mozart, a càrrec de la companyia Dei Furbi, en una combinació de teatre i música a capella. L'abril és el mes de la dansa, i el Teatre Auditori torna a rebre al Ballet de Moscou, en aquesta ocasió amb la seva nova gira amb "Giselle", el ballet romàntic per excel'lència. El 22 d'abril s'ha programat "Sócrates", de Mario Gas i Alberto Iglesias, amb Josep Maria Pou i Carles Canut. I, finalment, el mes de maig es tanca temporada amb "Autorretrato de un joven capitalista español", a càrrec d'Alberto San Juan, de la companyia Animalario.



L'oferta teatral es completa amb la programació dels "Diumenges en família", que arrenca el 24 de gener amb un espectacle de màgia a càrrec de Raphael Capri. El 21 de febrer, Engruna Teatre posa en escena una oficina postal molt especial a "Codi Postal 00". Un clàssic, "El llop ferotge", de la companyia del Príncep Totilau, arriba el diumenge 13 de març. I, finalment, el 8 de maig, una de titelles: "Gulliver, al país de Lil'liput", del Centre de Titelles de Lleida.



Properament s'informarà d'una altra novetat en la temporada de teatre que és a punt de començar. La companyia Lo TAT posa en marxa una singular proposta de teatre de proximitat amb tres espectacles previstos.



A partir de demà dimecres 16 de desembre es posa a la venda el carnet de l'espectador. Per 25 euros dóna opció a un 40% de descompte en els espectacles de la programació estable, una entrada, i un 20% de descompte a la Mostra de Jazz i en la programació de Joventuts Musicals.



La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha volgut destacar la qualitat de l'oferta teatral per a la nova temporada del Felip Pedrell, i la cap de Cultura ha avançat que la programació estable es completa amb la Mostra de Jazz, que té lloc a finals de juny, i amb el Liceu a la Fresca, previst per al 8 de juliol.



Tota la informació i reserva d'entrades a teatreauditoritortosa.cat.