ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/11/2015
Torna a Tortosa la pista de patinatge sobre gel després de l'èxit assolit els passats Nadals
Les principals novetats d'enguany seran la cobertura de la pista i la seva més gran extensió
El regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, acompanyat per membres de la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+ i del Club Patí Dertusa, ha presentat els trets i les principals novetats incorporades a la instal'lació de la pista de patinatge sobre gel de la qual la ciutat tornarà a gaudir en aquesta campanya dels Nadals 2015-2016. La pista romandrà oberta des del 4 de desembre fins la Diada de Reis, 6 de gener. En el primer cap de setmana d'obertura al públic, la pista de gel coincidirà amb la celebració de la Fira de Nadal al Nucli Antic.

"El resultat de la instal'lació de la pista de gel els passats Nadals va ser molt satisfactori -ha explicat Lehmann- tant pel número de visitants, al voltant de 8.000 persones, com per l'afluència de gent als establiments comercials". Així mateix, ha afirmat que es van assolir completament els objectius plantejats, tot i què "era una aposta decidida -ha dit- però arriscada, ja que haviem de comptar amb el muntatge d'una gran infraestructura i de les possibles adversitats meteorològiques". Lehmann s'ha mostrat segur de que es repetirà l'èxit de la passada edició incrementant el número de visitants, per la qual cosa se n'ha augmentat la difusió. També es compta amb importants novetats, com la presència a la pista de monitors del Club Patí Dertusa, i amb una coberta per a la pista, que permetrà mantenir en millors condicions la temperatura sota zero que requereix el gel. La pista, així mateix, serà de més gran extensió, passant dels 200 metres quadrats de l'any passat als 280 metres quadrats que tindrà enguany, i comptarà amb una millor il'luminació.

El preu per mitja hora d'ús de la pista serà de 6 euros, però hi haurà descomptes per a les escoles i també amb els vals de compra de les botigues associades, i s'establirà un preu especial per a les persones que acudeixin amb els seus propis patins de gel. Aquesta activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, de la Diputació de Tarragona, del Consell Esportiu del Baix Ebre, del Club Patí Dertusa i de Comerç Tortosa Centre.