ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/09/2015
Arrenca la tardor musical amb l'Ebre Musik 2015
Vuit formacions de les Terres de l'Ebre prendran part al festival d'enguany
L'Ebre Musik arriba puntual a la seva cita a l'inici de la tardor, amb un festival que enguany es perllongara del 2 al 10 d'octubre. Durant aquests dies el públic podrà gaudir de les propostes musicals de vuit formacions novells de les Terres de l'Ebre, que actuaran com és habitual, a diferents locals de la ciutat de Tortosa. Aquests vuit grups han estat triats pel jurat del festival d'entre 18 maquetes presentades a la selecció.

Així, el festival arrencarà el divendres dia 2 amb Natural Band (Tortosa), a Lo Safareig, per continuar amb Demented (Alcanar), als locals L'Olivera, Rosa dels Vins i El Palauet + Hellfighters (Tortosa), al Lizarran, Els Banys i Manolito's (dissabte 3); Animalístic (Ulldecona), a la Cocteleria Xapla (diumenge 4); Eduard Borràs (Amposta), al Restaurant Cristal (dijous 8); Tomàs de la Guitarra (L'Ametlla de Mar), al Forn de la Canonja, + M'agrada la mangrana (Deltebre), a La Tertúlia (divendres 9); i, finalment, Cultrum (Ribera d'Ebre), més el grup punter Mujeres, tancaran la programació el dissabte dia 10.

Han estat precisament els Cultrum els seleccionats pel jurat per a cloure l'Ebre Musik 2015 (d'entre els vuit finalistes) i poder compartir escenari amb Mujeres, una formació masculina de Barcelona que està sent promocionada per Movistar, empresa organitzadora del festival juntament amb l'Ajuntament de Tortosa des de la seva regidoria de Joventut. Javier Muniáin, gerent de màrqueting de Movistar a Catalunya, ha explicat l'interès de l'empresa que representa en donar suport a tota mena d'iniciatives culturals i en promocionar nous talents. Per la seva banda, el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré, ha expressat la seva satisfacció pel gir que ha donat en els dos darrers anys l'Ebre Musik, passant a ser de certamen competitiu a mostra, i destacant-se com a referent en la música més novell que es fa a les Terres de l'Ebre.