ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 25/08/2015
Una programació de tardor-hivern amb marcat accent musical per al Teatre Auditori Felip Pedrell
Destaquen les obres "Idiota", amb Ramon Madaula i Anna Sahun, i l'adaptació del clàssic "Terra Baixa", amb Lluís Homar
La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, acompanyada per María José Bel, directora de l'àrea, i per Ferran Bel, alcalde de Tortosa, ha presentat la nova programació del Teatre Auditori Felip Pedrell per a la temporada setembre-desembre 2015, "una programació -ha dit- amb un marcat accent musical dins d'una tardor que serà culturalment molt potent".

Per la seva banda, l'alcalde de Tortosa ha volgut remarcar les millores que l'Ajuntament ha implementat al Teatre Auditori Felip Pedrell en el seu apartat més tècnic, com el sistema d'audio, la il'luminació, i la motorització de les barres mòvils de l'escenari: "són millores -ha explicat Bel- que el públic podrà percebre en una major qualitat de les representacions que es portaran a terme", afegint també que l'Ajuntament es mostra molt satisfet de l'augment en el percentatge d'autofinanciació del Teatre Auditori.

Pel que fa a la programació, aquesta incorpora dos plats forts teatrals. Per una banda, "Idiota", l'obra de Jordi Casanovas que interpretaran Anna Sahun i Ramon Madaula, i per l'altra, l'adaptació d'un clàssic del teatre català, "Terra Baixa", d'Àngel Guimerà, amb Lluís Homar interpretant tots els papers de l'obra en un muntatge dirigit per Pau Miró. Així mateix, cal destacar la master-class que l'actor Joan Pera portarà a Tortosa, "Fer riure és un art".

En l'apartat musical, cal destacar el concert d'Artur Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer en homenatge al cantautor valencià Ovidi Montllor en el 20è aniversari de la seva mort. Altres propostes musicals són "Flok!", un espectacle familiar per a descobrir la música folk i d'autor, i "The journey", amb dos violincelistes que ens portaran a travès del seu virtuosisme al món de Jonathan Swift i la seva obra "Els viatges de Gulliver". Finalment, els Quicos ens portaran un clàssic imprescindible de les dates nadalenques amb el seu "Lo Misteri de Nadal".

L'oferta es completa amb les propostes per als més petits, en aquesta ocasió "Gisela y el libro mágico" i "Les princeses també es tiren pets", la primera amb la presència dalt de l'escenari de les populars Gisela i Elsa Anka.