ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/03/2015
L'Ajuntament manté l'aposta per la millora de l'espai públic més de 30 carrers pavimentats en tot el mandat

L'Ajuntament de Tortosa haurà pavimentat més de 30 carrers i places durant tot el mandat municipal que ara acaba. Aquesta és una de les dades que s'han donat a conèixer en la presentació de la memòria d'activitats de l'àrea d'Espai Públic. L'alcalde, Ferran Bel, i el tinent d'alcalde, Domingo Tomàs, ha avançat que en els propers dies es continuaran fent actuacions de millora en els diferents barris de la ciutat, i ha destacat els més de 2.300 requeriments a què va haver de fer front l'equip de Manteniment i Logística durant 2014, des de desperfectes en equipaments, senyalització viària o enllumenat.



La setmana vinent s'iniciaran les obres d'asfaltat dels carrers Ciutadella, Vergès Paulí i Marina (Temple); Genovesos, Cervantes, Màrtirs 1640 i Ronda Reus (Centre); Castelló, Pere Alberni, Alfara, València i Amposta (Ferreries); Martorell, Olot, Ripoll i Bisbal (Sant Llàtzer). La majoria d'aquests vials es pavimenten de forma integral, mentre que altres només els trams que presenten un estat més precari. En total, més de 10.000 m2. Aquestes millores s'afegiran a les realitzades en els últims mesos i a les dels darrers tres anys.



Quant al balanç d'activitat corresponent a l'exercici 2014 de l'àrea d'Espai Públic, en tot l'any es van adreçar 2.356 requeriments, la major part dels quals procedents majoritàriament dels Serveis Centrals de l'Ajuntament (29%), seguit de la Policia Local (22,34%), i ciutadans (18,3%). Pel que fa als motius dels requeriments, la majoria (23,2%) corresponen a enllumenat, malgrat que en els últims mesos aquest percentatge ha disminuït gràcies a l'avenç en la implantació de l'externalització de la gestió i manteniment. Els paviments i voreres (13,1%), els deperfectes en equipaments (11%) i la senyalització viària (8,7%) encapçalen la resta d'actuacions que han requerit la intervenció de l'equip de Manteniment i Logística, que està format per 39 persones. Si parlem d'eficiència, l'any 2014 es va assolir un increment de l'11,37%, xifra que s'obté de la combinació d'incidències finalitzades i nombre d'efectius.



A l'hora de les valoracions, l'alcalde ha volgut fer un agraïment a tot el personal de l'àrea i ha justificat l'increment de l'eficiència per la implicació dels treballadors i per una millor planificació i organització de les tasques.