ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 06/03/2015
Comencen les obres d'ampliació i millora del Camí del Mig

L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres d'ampliació i millora del Camí del Mig, en el tram comprès entre el Grup el Temple i el pont del Mil'lenari. Es tracta d'un vial que suporta molt de trànsit, malgrat que és molt estret i el paviment presenta importants mancances. L'actuació iniciada preveu ampliar en 5 metres l'amplada actual de 5,25 metres, a fi i efecte de generar dos carrils de circulació per on puguin transitar vehicles de grans dimensions sense les dificultats que tenen actualment en els encreuaments. L'obra inclou també la creació d'un carril bici i una vorera. Al llarg de tot el tram s'instal'laran 13 lluminàries i s'arranjarà l'espai que connecta amb el pont del Mil'lenari, amb enjardinament i la instal'lació d'una columna amb 6 projectors de llum. La superfície total que es pavimentarà és de 3.787 m2. L'obra s'ha adjudicat a l'empresa Urcotex per un import de 127.655 euros. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la regidora de barri, Esther Vidal, i de representants de l'associació de veïns, ha presentat els detalls de l'obra.



Aquesta obra complementa l'actuació duta a terme per l'Ajuntament de Tortosa al Grup el Temple quant a ordenació d'aparcaments i circulació de vehicles. A partir d'ara quedarà prohibit el trànsit de vehicles de gran tonatge per dins del barri, i estaran obligats a fer-ho pel Camí del Mig. Aquesta era una vella reinvindicació dels veïns que ha de permetre millorar la seva qualitat de vida i pacificar el trànsit al barri.



L'alcalde ha agraït la col'laboració dels propietaris de les finques per la cessió gratuïta dels terrenys, que mantenen els drets urbanístics sobre la matriu de les propietats, fet que permetrà la important ampliació del vial. El president de l'associació de veïns, Joan Quevedo, ha destacat la millora de seguretat de tots els usuaris del camí, tant vianants com ciclistes i conductors.