ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/02/2015
Fira Tortosa acull el proper cap de setmana TortosAntic, la 1a fira de col'leccionisme i antiguitats a les Terres de l'Ebre

El pavelló firal de Tortosa acull el proper cap de setmana TortosAntic, la 1a fira descarregada d'antiguitats. Els col'leccionistes i aficionats al món de les antiguitats tindran 2.000 m2 amb més de 9.000 peces exposades de 21 expositors procedents de Catalunya, Aragó, País Valencià, Madrid i Andalusia. El material en exposició inclou productes amb una antiguitat mínima de 40 anys, en el cas de brocanters, i de cent anys si parlem d'antiguitats. Hi trobarem productes molt diversos que tenen en comú l'haver estat seleccionats per la seva qualitat. Estem parlant de mobiliari, talles, pintures, llums, vestits, telèfons, nines, màquines d'escriure, miralls, reliquiaris, bàscules, ventalls, etc. L'organització, Llobregat Serveis Firals, informa que els visitants de TortosAntic podran trobar productes datats entre els segles XIII i XX.



L'entrada té un cost de 3 euros dissabte i diumenge, i d'1 euro el divendres. Al web www.tortosantic.com es pot descarregar un val de 2x1.



L'Ajuntament i Fira Tortosa han incorporat aquesta nova fira al calendari firal de la ciutat, que no ha parat de crèixer en els últims anys. El mes vinent, els dies 13, 14 i 15 de març, es farà una nova edició de Festast, la fira alimentària de les Terres de l'Ebre.