ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/01/2015
Nova oferta de visites guiades tematitzades

L'empresa de serveis turístics Gubiana dels Ports ha presentat una nova iniciativa dedicada a promoure rutes guiades pel municipi de Tortosa. La singularitat d'aquesta proposta és la tematització dels itineraris, que busquen descobrir la història, llegendes i anècdotes en cadascuna de les visites. El pla de Sitges, la cova d'en Rubí, l'Orde de l'Atxa, la Tortosa templera o la ruta Xacobea, protagonitzen alguns d'aquests itineraris.



La responsable de l'empresa, Vicki Carles, acompanyada del regidor de Turisme, Alfredo, Ferré, han presentat avui els detalls d'aquesta nova proposta. L'Ajuntament de Tortosa dóna suport a aquest nou producte turístic.



Els primers diumenges de mes, Gubiana proposa un passeig per les fortificacions de la ciutat amb la tècnica de la marxa nòrdica. Monitors especialitzats iniciaran els usuaris, durant les tres hores que dura la ruta, en la tècnica del NW. El punt de trobada és el Museu de Tortosa a les 9.45 hores. El preu és de 10 euros.



"Espurnes tortosines" és el nom del paquet de rutes tematitzades que proposa aquesta empresa. Es faran els tercers diumenges de cada mes. La primera visita es fa diumenge vinent i està dedicada a la "Tortosa Xacobea". Es repetirà el 18 d'octubre. Altres rutes previstes són la "Tortosa templera", "La llegenda de l'Orde de l'Atxa", "La Tortosa marinera", "La cova d'en Rubí", "El pont de barques i la Mola de Catí", "La marbrera de la Cinta", i "El pla de Sitges".



Carles ha explicat que totes les rutes estan molt ben documentades i que compten amb un guia especialitzat. "Estem parlant de turisme sostenible i el que volem és divulgar i també aprendre." El regidor de Turisme, de la seva banda, ha recordat que aquesta nova oferta va adreçada als turistes però també al públic local. Tota la informació a www.gubiana.com i a www.tortosaturisme.cat.