ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/12/2014
El Nadal Jove arriba a la seva 22a edició
El certamen d'enguany compta amb una cinquantena de voluntaris i moltes novetats

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré, acompanyat per membres de l'equip dels Voluntaris del Nadal Jove, ha presentat la 22a edició d'aquest certamen de caràcter infantil i juvenil, que tindrà lloc, un any més, al Pavelló Firal de Tortosa, del 21 de desembre al 2 de gener.



Ferré ha volgut "agraïr als voluntaris del Nadal Jove, sobre tot, la seva implicació, i també als patrocinadors i col'laboradors -ha dit- d'aquesta tradició entranyable de la nostra ciutat", destacant, així mateix, que es tracta d'un certamen de referència dins del sector de l'oci nadalenc al territori, i que s'ha mantingut any rere any malgrat la situació econòmica. L'edició d'enguany compta amb una cinquantna de voluntaris.



L'edició 2014-2015 del Nadal Jove comptarà amb una quinzena de tallers (de fang, de fer cucaferes, de seguretat vial, etcètera), així com amb una xocolatada de cloenda, una zon a d'aventura amb rocòdrom, i una bebeteca, entre moltres altres activitats.



El Nadal Jove Tortosí romandrà obert al públic de les 10.30 a les 13.30 hores al matí, i de les 16.30 a les 20.30 hores a la tarda. Els dies 21, 22 i 23 de desembre, obrirà només de tarda per adaptar-se a l'horari escolar aquests darrers dies lectius abans de les vacances nadalenques. El preu de l'entrada serà de 2 euros pels adults, de 4 euros pels nens i nenes, i de 2 euros per famílies nombroses i persones amb disminució.