ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/10/2014
Tots Sants porta la 4a edició del "Castaween"
La festa de Halloween es fusiona amb la tradicional Castanyada al Nucli Antic de Tortosa

El Nucli Antic de Tortosa acollirà, en la seva quarta edició, la "Castaween", la festa que fusiona una festa importada dels Estats Units com és el Halloween amb la nostra Castanyada, tot oferint una ocasió per a disfressar-se i divertir-se amb la temàtica terrorífica pròpia de la celebració americana, extesa des de fa molts anys a tot el món, mentre es gaudeix del caliu i gastronomia de la tradicional festa catalana.



El "Castaween" vol ser, a més, una altra oportunitat per donar a conéixer la restauració, el patrimoni i el comerç del Nucli Antic de la ciutat. Així, el regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Emili lehmann, acompanyat pel president de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic, Joan Iniesta, han presentat els principals trets d'aquesta festa que tindrà lloc la tarda-nit del divendres 31 d'octubre a l'entorn del carrer de la Rosa i la plaça de la Cinta.



A la tarda, gimcana de caramels pels comerços del barri i tallers per als més menuts: "pintacares", manualitats diverses, photocall, la castanyera, entre d'altres activitats. També tindrà lloc una xocolatada, un contacontes del pallasso Muniatto, i quan es farà fosc, el ball-concurs de Halloween amb un jurat que decidirà quines són les millors disfresses. I per quan s'acabarà la festa, els restaurants de la zona oferiran menús de Castanyada, amb diferents propostes gastronòmiques.



17.00 - Tallers
17.15 / 19.00 - Gimcana
19.00 - Xocolatada
19.15 - Contacontes: "Muniatto i el Halloween"
19.30 - "Monster Party Show"
20.15 - Lliurament de premis concurs de disfresses
20.30 - Lliurament de premis aparadors de tardor
21.00 - Cloenda