ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/10/2014
Bítem celebra el proper cap de setmana la 7a Fira de la Clementina

Coincidint amb l'arribada als mercats de les varietats més primerenques, Bítem celebra la Fira de la Clementina, que aquest cap de setmana (17,18 i 19 d'octubre) celebra la seva setena edició. Empreses, entitats, associacions i emprenedors, configuren una oferta de 42 expositors que podran visitar-se al recinte firal. El president de l'EMD de Bítem, Josep Cugat, i la regidora de Turisme, Matilde Cugat, han presentat els detalls d'aquesta nova edició.



La fira obre portes el proper divendres 17 amb una jornada tècnica organitzada pel Departament d'Agricultura sobre l'eficiència energètica. L'endemà dissabte es farà la inauguració, que aquest any presideix el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler. Durant el dia es faran cursos d'elaboració de licors de mandarina i concursos diversos. Diumenge tindrà lloc la Festa dels Tres Tombs.



Josep Cugat ha volgut destacar la consolidació d'aquesta fira i la implicació del teixit associatiu del poble, al temps que ha fet una crida a visitar-la i a participar dels seus actes. De la seva banda, la regidora de Turisme s'ha referit a la campanya de cítrics d'enguany, que es preveu amb un bon nivell de producció i de bona qualitat, malgrat que les altes temperatures amb què ha començat poden perjudicar-la.



Tota la informació a www.clementinadebitem.cat.