ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/07/2014
Campredó inicia la construcció d'un nou dispensari que millorarà substancialment els serveis mèdics al poble

Els primers moviments de terres, al costat de les oficines municipals de l'EMD de Campredó, indiquen l'inici de les obres de construcció del nou consultori mèdic, que ha de permetre millorar d'una forma molt notable la prestació d'aquest servei al poble de Campredó. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el director dels Serveis Territorials de Salut de la Generalitat de Catalunya, Albert Gómez, i l'alcalde-president de l'EMD de Campredó, Joan Sanahuja, han presentat aquest matí els detalls del projecte i han fet una visita a les obres.



Aquesta actuació, inclosa dins del programa funcional del Servei Català de la Salut (CatSalut), permetrà millorar les condicions de treball dels professionals així com la comfortabilitat i privacitat d'usuaris i pacients, tal i com ha explicat l'alcalde-president de l'EMD. Fins ara, el servei mèdic es presta en un espai dins el mateix edifici de l'EMD. De la seva banda, l'alcalde de Tortosa ha recordat que el nou consultori donarà servei al poble de Campredó i també al polígon industrial Baix Ebre, al temps que ha volgut agrair l'esforç del Departament de Salut en la materialització d'aquesta inversió, tenint en compte el context de restricció pressupostària vigent. Finalment, el director territorial de Salut ha detallat el projecte i ha reiterat la millora en la prestació del servei que percebran els usuaris del nou consultori.



El nou consultori s'edifica en un solar d'equipaments que limita amb les oficines de l'EMD, entre els carrers Escardó Valls i Coves d'en Guillem. Sobre una parcel'la de 210 m2 s'edificarà una construcció de dos volums diferenciats, d'una superfície de 173 m2, on es distribuiran els diferents espais comuns, sales de cures, consultes i magatzem. El pressupost d'execució d'obra és de 388.415 euros i el termini d'execució previst de 8 mesos.