ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 25/04/2014
V Jornada d'Emprenedoria a les Terres de l'Ebre en el marc d'Expoebre 2014

Tortosa es converteix, una vegada més, en la capital dels emprenedors a les Terres de l'Ebre amb la celebració de la V Jornada d'Emprenedoria. El dia 2 de maig, i dins dels marc de la fira de Tortosa Expoebre 2014, es trobaran al Campus Terres de l'Ebre de la URV, emprenedors i empresaris que volen avançar en els seus projectes. La jornada, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Tortosa, a través del Programa Catalunya Emprèn, i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, té la finalitat d'oferir als assistents una sèrie d'eines, tècniques i recursos que els permetran gestionar millor el seu temps i capacitats per arribar allà on s'han plantejat, aconseguint incrementar la seva productivitat i eficiència. La jornada tindrà el següent programa:



09:15h ? 09:45 Acreditació dels Assistents.



09:45h ? 10:00h Presentació i Benvinguda. Presentació de la V Jornada d'Emprendoria, a càrrec del Sra. M. Teresa Marcelino, coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, i el Sr. Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires de l'Ajuntament de Tortosa.



10:00h ? 11:30h Sessió-Tècnica: 'Claus per incrementar la productivitat professional. Com puc ser més eficient i eficaç?": Tècniques aplicades per incrementar la nostra productivitat i eficiència, sense perdre de vista el focus en els objectius i resultats / Eines , tècniques i recursos que ens permetran gestionar millor el nostre temps i capacitats per arribar allà on fins on ens hem plantejat / Una guia fonamental per posar en valor la nostra agenda, metes i calendari / Hàbits i recursos que ens ajudaran a treballar de manera sistèmica i determinant per assolir els nostre propòsits / La gestió de la meva capacitat i del meu equip de treball d'una manera efectiva i senzilla.



11:30h ? 12:00h Coffee-Break.



12:00 ? 14:00h Sessió Dinàmica-Role Playing: "L'art de la venda des del disseny estratègic del nostre producte i el servei. Com vendre més i millor la nostra solució?": Des de una dinàmica participada, millorar i depurar habilitats en el nostre art de vendre / Eines , tècniques i recursos que ens permetran dissenyar una solució superior en termes d'experiència d'usuari, presentació de producte i comercialització / Gaudirem d'un espai diferent, des de la 'gamificació", per re-descobrir habilitats i recursos que ens permetin analitzar i millorar la nostra presentació dels producte/servei, com alhora les vendes / Una reflexió creativa per identificar els elements claus que detonaran la venda del producte / servei, i el seu posterior record, identificació, compra i recomanació.