ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 24/04/2014
Arriba la XV Cursa Popular/XI Caminada Ciutat de Tortosa amb un recorregut urbà asequible per a tots els públics
La passejada serà de quatre quilòmetres i creuarà el pont del Tren de la Via Verda

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, acompanyat pel gerent de Tortosaesport, Xavier Nadal, i pel representant d'Intersport-Fevi, Xavier Ferré, ha presentat aquest matí la XV Cursa Popular / XI Caminada Ciutat de Tortosa que se celebrarà el proper dijous 1 de maig.



"Aquesta activitat esportiva -ha dit Panisello- vol ser una festa lúdica i asequible per a tothom, amb un circuit urbà que permetrà passejar i gaudir dels atractius de la ciutat". La cursa, concebuda com una activitat familiar per a participants de totes les edats, tindrà un recorregut de quatre quilòmetres que arrencarà a les 12.30 hores del Parc Municipal Teodor González i que creuarà el rehabilitat pont del Tren de la Via Verda del Baix Ebre: "Aquesta és una més de les moltes caminades i curses que es celebren a Tortosa -ha dit, així mateix, el regidor d'Esports- fet que diu molt de la bona salut de les entitats esportives de la ciutat".



La inscripció -que inclou un obsequi per a tots els participants- per a la cursa i la caminada és obligatoria, així com també completament gratuïta, i es pot realitzar el mateix dia abans d'iniciar-se l'activitat al Parc Municipal. L'organització, però, recomana fer-ho prèviament a la botiga d'Intersport-Fevi a la plaça de l'Estadi per tal de facilitar la logística el mateix dia de la cursa/caminada. Totes aquelles persones que així ho facin entraran al sorteig d'uns premis especials patrocinats per Intersport-Fevi.