ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/01/2014
La I Mitja Marató de Tortosa tindrà un recorregut urbà a les dos bandes de riu
L'organització espera assolir la xifra de 500 participants, els quals podran escollir entre dos distàncies a recòrrer

La I Mitja Marató de Tortosa del circuit Adeslas Half Marathon Series se celebrarà el proper diumenge 9 de febrer organitzada per Tortosasport-Ajuntament de Tortosa juntament amb Es-Sport i Running Solutions, una jornada que es preveu que serà una festa de l'esport del "running" i que espera rebre els més de 500 inscrits en aquesta tercera prova del circuit, que té lloc després de les celebrades al Vendrell, Salou i Cambrils.



Els corredors podran optar entre dos circuits, un de 10.000 metres o un de Mitja Marató (21.097 metres), ambdós amb un traçat ràpid totalment urbà, totalment senyalitzats, amb el suport de voluntariat i abalisat, amb el quilometratge marcat durant tot el recorregut. Les inscripcions es poden fer presencialment a partir del dia 8 de gener bé a Runners-Tarragona (Salvador Espriu, 26 / 977195353) o a Intersport-Fevi-Tortosa (plaça Joaquim Bau, 1 / 977501551). Així mateix, també es poden realitzar online (info@runningsolutions.es / www.mitjadetortosa.com).



La sortida es donarà a les 10.00 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal del Temple, i es correrà per les principals artèries de la ciutat incloent ambdúes bandes de riu, per la qual cosa s'incorporen al recorregut el pont de l'Estat i el pont del Tren. hi haurà trofeus als tres primers classificats masculins i femenins de la general individual, al primer/a classificat/ada de cada categoria i al primer/a local.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha acompanyat a part de l'equip organitzador en la presentació oficial de la I Mitja Marató de Tortosa, valorant molt positivament la celebració d'aquesta prova esportiva a la ciutat: "Aquest tipus de proves -ha dit- s'han consolidat moltíssim a Tortosa i al territori de les Terres de l'Ebre, és per això que estem segurs de tenir una arrencada espectacular amb una bona inscripció de participants".