ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/12/2013
La Generalitat, l'Ajuntament i la Federació Comercial i de Serveis acorden potenciar Tortosa com a centre comercial a cel obert

L'Ajuntament de Tortosa, la Generalitat de Catalunya i la Federació de Comerç, Restauració, Serveis i Turisme de Tortosa han signat un conveni amb l'objectiu de consolidar i potenciar la ciutat com a centre comercial a cel obert. El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, el tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann, i el president de la Federació, Arturo Altadill, han signat recentment aquest acord que compromet totes les parts a treballar conjuntament per dinamitzar el teixit comercial urbà.



Ara fa un any, la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+ es va posar en marxa aplegant els més de 300 socis de les cinc associacions comercials de la ciutat, l'associació de restauradors Plat i Got, i l'associació de venedors del Mercat municipal. L'objectiu de la nova entitat és treballar conjuntament amb les altres entitats per tal de promoure el comerç, els serveis i el turisme de Tortosa. Des de llavors, la Federació ha fet diferents accions com la participació en fires, la celebració d'esdeveniments i la producció de campanyes específiques. Una de les eines de què s'ha dotat la Federació és la targeta Tortosa+, que permet acumular punts als comerços i bescanviar-los per productes.