ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 09/12/2013
L'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social 'la Caixa" signen un conveni de col?laboració en el marc del Programa d'aliments solidaris

L'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social 'la Caixa" han signat un conveni de col?laboració en el marc del Programa d'aliments solidaris, mitjançant el qual s'implementarà un projecte de treball conjunt i en xarxa entre el mateix Ajuntament i les entitats socials que treballen a la ciutat per fer arribar aliments a les persones que ho necessiten.



El projecte consisteix en la implantació del programa de manera que totes les parts puguin treballar simultàniament i de manera conjunta les mateixes dades. També es farà la formació dels tècnics que controlen els estocs d'aliments per aconseguir una gestió òptima.



L'Obra Social 'la Caixa" aporta 4.791 euros a aquest conveni, mentre que l'Ajuntament es compromet a destinar aquests diners a la implantació de l'esmentat programa, així com aportar el personal necessari per dur-lo a terme.



L'Ajuntament de Tortosa fa un important esforç en matèria de polítiques socials i manté una estreta col?laboració amb les entitats d'aquest sector, amb accions de suport com la recent campanya amb motiu del Gran Recapte d'Aliments.



La signatura del conveni s'ha fet a l'Ajuntament de Tortosa entre l'alcalde, Ferran Bel, i la Directora d'Institucions de Caixabanc a Tarragona, Tatiana Caro Le-gal.