ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 05/12/2013
Tortosa recupera un Nadal Jove amb més tallers i activitats, de la mà de l'associació de voluntaris

El Nadal Jove de sempre, amb tallers, música, circ, esports, karts, jocs d'habilitat i moltes més sorpreses, torna enguany al Pavelló Firal de Tortosa, aquesta vegada de la mà de l'associació de voluntaris, que en els últims deu anys han col'laborat edició rera edició. El Saló Infantil i Juvenil de Tortosa encetarà la seva 21a edició el proper diumenge 22 de desembre i s'allargarà fins al 3 de gener, en horaris de matí (10.30h a 13.30h) i tarda (16.30h a 20.30h). L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Joventut, Alfredo Ferré, i els representants de l'associació de Voluntaris, Josep Gasulla i Fran Ayuso, n'han presentat els detalls.



Gasulla ha explicat que "volem recuperar el Nadal Jove de sempre", amb més tallers que mai, dedicats a pintures rupestres, disfresses, papiroflèxia, jardineria, horticultura, malabars, fang, etc. També hi haurà un circuit de karts, zona esportiva, jocs d'habilitat, mini golf, inflables, un planetari de la Caixa, actuacions musicals i animació cada tarda, entre moltes altres sorpreses. Aquest any hi haurà 50 voluntaris per fer possible el Nadal Jove, gairebé el doble de l'any passat.



L'alcalde ha recordat que els voluntaris són els millors coneixedors del Nadal Jove i per tant són garantia que l'oferta lúdica d'enguany captarà l'atenció dels més menuts. En aquest sentit, Bel ha fet una crida als xiquets i xiquetes de Tortosa i també de les Terres de l'Ebre a visitar el Nadal Jove.