ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/11/2013
Tortosa acollirà novament la Fira-Concurs d'Aus de Raça
La mostra es renova amb nous continguts que apropen la proposta al públic en general

El regidor de Fires de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat la tercera edició de la Fira-Concurs d'Aus de Raça/Concurs Internacional de Avicultura "Terres de l'Ebre, que se celebrarà del 6 al 8 de desembre de 2013 al pavelló firal de Tortosa. La segona edició, que es va celebrar el desembre de l'any passat, va obtenir un important ressó i éxit de públic, amb més de 2.000 persones que van visitar-la.



Enguany, la fira-concurs canvia el seu plantejament i la seva oferta per apropar-la al públic en general, més enllà del sector professional a qui va adreçada, amb activitats per als més petits com la visita a la granja, on podran donar de menjar als animals i, fins i tot, aprendre a munyir les cabres, o recollir els ous de les aus. A banda, també s'hi podrà trobar un mercat amb productes ecològics i animals de companyía, així com degustacions de productes avícoles.



Pel que fa al concurs internacional, es compta amb un jurat de 18 membres que hauran de guardonar els millors ànecs, oques, gallines, coloms, i aus silvestres autòctones, dels quals n'hi haurà més de 2.000 presentats a concurs, amb més de 1.000 aus que es posaran a la venda. El preu d'entrada a la fira-concurs serà de 3 euros pels adults, i serà gratuïta pels menors de 7 anys.



La IIIa Fira-Concurs d'Aus de Raça/Concurs Internacional d'Avicultura "Terres de l'Ebre" està organitzada per l'Associació de Criadors d'Aus de Raça de les Terres de l'Ebre, amb la col'laboració de l'Ajuntament de Tortosa/Firatortosa.