ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/10/2013
Jornada de bàsquet femení al Pavelló Poliesportiu de Ferreries
L'activitat principal serà el partit de 1a Divisió Nacional de Lliga Femenina entre els equips Unigirona i Stadium Casablanca

El Pavelló Poliesportiu de Ferreries acollirà el proper dissabte 5 d'octubre una jornada dedicada al bàsquet femení organitzada pel Club Bàsquet Cantaires amb la col'laboració de la Federació Catalana de Basquetbol i de l'Ajuntament de Tortosa/Tortosasport. Aquesta diada esportiva inclourà com a activitat principal la celebració, a les 18.30 hores, del partit de 1a Divisió Nacional de Lliga Femenina entre els equips Unigirona Club de Bàsquet i l'Stadium Casablanca. Aquest partit tindrà un preu d'entrada per al públic de 5 euros, i serà gratuït per als menors fins a 14 anys que hi vulguin accedir acompanyats per un adult.



La jornada començarà a les 12.00 hores amb un clínic amb les jugadores de l'Unigirona, test que servirà per a evaluar el nivell de Tortosa i de les Terres de l'Ebre pel que fa a la pràctica del bàsquet femení. Aquesta activitat és oberta a totes les nenes i noies que hi vulguin participar. I a les 13.00 hores tindrà lloc un dinar (opcional) al Restaurant Llaüt, al mateix barri de Ferreries.



La tarda s'iniciarà amb la celebració de partits de bàsquet al carrer Alcanyís, per acabar amb el partit entre l'Unigirona i l'Stadium Casablanca, acte central que clourà aquesta jornada esportiva dedicada al bàsquet femení. Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon 637456576.