ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/06/2013
L'Escola Municipal de Teatre programa diferents espectacles de final de curs

L'Escola Municipal de Teatre graduarà la seva primera promoció d'alumnes d'interpretació i de teatre musical el proper dijous 20 de juny. Prèviament, actors i actrius acabaran el seu període de formació amb la representació del popular musical Mamma Mia a la sala gran del Teatre Auditori Felip Pedrell el dissabte 15 de juny a les 22 hores. Com que hi haurà una única representació, i tenint en compte la important afluència de públic dels últims espectacles dels alumnes de l'Escola, aquelles persones que vulguin assistir-hi ja poden retirar la seva entrada (2 euros) a les taquilles de l'auditori.



Els alumnes dels altres cursos de l'Escola també presenten els seus respectius espectacles al Teatre Auditori. Els primers han estat els d'Iniciació teatral i Teatre Musical infantil 1, que van representar "Quines vacances! Snoopy, el musical" (diumenge 9 de juny 12.30h). El mateix diumenge (18h), els alumnes d'Interpretació adults 1, de Teatre musical adults 1 i Claqué 1 van posar en escena Golfus de Roma. Van tancar la cartellera d'aquell mateix diumenge els alumnnes de Teatre musical 2 amb The Rocky Horror Show.



Divendres 14 de juny, a les 19h els alumnes de Teatre infantil i Teatre juvenil representaran Qkafera, i a les 22h els alumnes de 2n d'Interpretació faran "Silenci, a escena!" El musical "Hairspray" es representarà diumenge 16 a càrrec dels alumnes de 2n de musical infantil i juvenil.



Pel que fa a la matriculació, es pot fer reserva de plaça del 25 al 29 de juny, durant les tardes de 17.30 a 20.30 hores o per correu electrònic a escoladeteatre@tortosa.cat. El període de matrícula és del 2 al 27 de setembre. L'inici de curs està previst per a l'1 d'octubre.