ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/06/2013
Tortosa enceta la campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir"
La proposta comercial incorpora 17 poblacions i 20 barris de tot Catalunya, dins de la xarxa Barris amb Projectes

L'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa han engegat, des del dissabte 1 de juny i fins el divendres 21, la campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir", una iniciativa que resulta la tercera campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la xarxa Barris amb Projectes. La campanya, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa des de l'àrea de Comerç, està organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.



"Són més de 1700 comerços adherits a la campanya a nivell de Catalunya -ha dit Emili Lehmann, regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa- en una iniciativa que vol promocionar el comerç en aquests barris que estan adequant-se urbanísticament i socialment, i que ara s'han d'adequar comercialment també". Lehmann ha valorat molt positivament la tasca de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa en l'organització d'aquestes jornades comercials, amb els 25 comerços que integren l'associació treballant conjuntament.



Aquesta campanya regala un premi valorat en 1.148,76 euros, al que s'hi pot accedir comprant als establiments associats a nivell de la xarxa a tot Catalunya. Cada municipi aportarà el seu obsequi, que en el cas de Tortosa seran dos targetes Tortosa Card i un dinar a un dels restaurants associats del Nucli Antic de la ciutat. El sorteig es celebrarà després de la cloenda de la campanya el proper 21 de juny.



Els representants de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa han anunciat, així mateix, que properament es farà la segona edició dels "Sabors del Nucli Antic", la ruta de tapes que va assolir un gran nivell de participació de públic i que, enguany, amplia de dos a tres setmanes la seva durada. Per la seva banda, el regidor de Comerç ha volgut recordar l'èxit de la darrera Jornada de Portes Obertes al Nucli Antic, que va crear 8 nous comerços a la zona partint d'un total de 25 locals tancats. Aquesta jornada, ideada i posada en marxa per primera vegada a Tortosa, s'extrapolarà a tot Catalunya i a tots els barris de la xarxa catalana la propera tardor.