ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/05/2013
Últims dies per a preinscriure's a l'Escola Municipal de Música

L'Escola Municipal de Música de Tortosa 'Joan Lamote de Grignon" obre el seu període de preinscripció de nou alumnat per al curs 2013-2014. Les preinscripcions es podran fer a la Casa de la Música del 27 de maig al 5 de juny, de 11.00 a 12.00 h i de 19.30 a 20.30 h. S'hi poden inscriure alumnes a partir de 5 anys i sense límit d'edat.



L'oferta educativa, com correspon a l'ampli ventall d'edats a qui va adreçada, és diversificada: s'ofereixen classes de sensibilització i iniciació a la música, classes corresponents al nivell elemental, classes de preparació per a les diferents proves d'accés al grau professional, i classes d'adults. Pel que fa a instruments, s'hi pot estudiar instruments de vent-fusta, vent-metall, percussió, piano, guitarra i instruments d'arrel tradicional.



Dins d'aquestes diverses opcions es fomenta la vessant socialitzadora de la música, amb la participació de l'alumnat en diverses agrupacions des de molt aviat, i compartint el fet de fer música amb la resta de la societat per mig de concerts i audicions.