ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 09/05/2013
L'Ajuntament de Tortosa aprova el segon extrajudicial més baix dels últims quinze anys

L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat en sessió plenària un extrajudicial de 945.000 euros, el segon més baix dels últims 15 anys. L'alcalde ha agraït a regidors i personal de l'Ajuntament l'esforç en la reducció d'extrajudicial, això és, les factures corresponents a actuacions sense consignació pressupostària o bé les que han entrat fora de data. L'extrajudicial s'ha aprovat amb el suport de tots els regidors excepte PSC, que ha votat en contra, i ERC, IC, PP i PxC, que s'han abstingut.



En el mateix Ple s'ha aprovat el canvi tarifari als abonats d'Aigües de Tortosa, que representa una reducció d'un 5% de mitjana per al 85 per cent dels abonats, així una bonificació del 75% a aquells usuaris amb les rendes més baixes i que tinguin un consum no superior a la mitjana. Aquest punt s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups.



També per unanimitat s'ha aprovat l'exempció -via subvenció- del pagament de la plusvàlua a aquelles famílies afectades per una execució hipotecària i que compleixin determinats requisits.



Entre els acords adoptats en aquest Ple del mes de gener, també hi ha la modificació de l'ordenança reguladora de la intervenció administrativa de determinades activitats, que a partir d'ara ja no requeriran de projecte tècnic.



En l'apartat de mocions polítiques, el Ple ha rebutjat les propostes d'ERC per uns camins escolars segurs i del PSC sobre el deute de la Generalitat i una altra sobre habitatge.