ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/04/2013
Tortosa acull el cap de setmana el Campionat de Catalunya de bàsquet Cadet masculí Preferent

Tortosa tornarà a ser la capital del bàsquet català, el proper cap de setmana, amb el Campionat de Catalunya Cadet masculí Preferent, que enfrontarà el FC Barcelona Regal "A", Aracena Sant Josep "A" de Badalona, FIATC Joventut de Badalona "A" i Catalana Occident Manresa. Es tracta d'un torneig organitzat pel Club de Bàsquet Cantaires Tortosa, entitat que celebra el recent ascens del seu equip senior a 2a Catalana. El campionat ha estat presentat avui pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, pel representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Jordi Llaberia, i pel vicepresident del C.B. Cantaires, Sisco Pepió.



Els partits començaran dissabte a les 17 h amb la semifinal que enfrontarà Barça amb Sant Josep. A les 19 h es jugarà el Joventut-Manresa. L'endemà diumenge, a les 10h, es disputarà el partit per al 3r i 4t lloc, mentre que a les 12h es jugarà la final.



Panisello ha felicitat el Cantaires pel seu ascens, pel treball realitzat durant tota la temporada i també per la seva dedicació al planter de l'equip, al temps que ha agraït a la Federació que hagi confiat novament amb Tortosa per jugar aquest campionat. Tant el regidor d'Esports, com Jordi Llaberia i Sisco Pepió han fet una crida a l'assistència dels aficionats.