ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/04/2013
Tortosa prepara una nova edició d'Expoebre renovant l'aposta pel turisme, artesania, emprenedoria i medi ambient

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat el cartell i ha avançat alguns detalls de la propera edició de la fira Expoebre, que aquest any es farà entre els dies 1 i 5 de maig. Fira Tortosa vol consolidar l'aposta encetada l'any passat d'impulsar diferents sectors estratègics sota el paraigua multisectorial de la fira. D'aquesta manera, el turisme, l'emprenedoria, l'artesania i el medi ambient marcaran novament l'agenda de la 69a edició d'Expoebre. El tinent d'alcalde de Promoció i president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han donat a conèixer les principals línies de treball de la fira d'enguany.



El trasllat de la fira al cap de setmana posterior a l'1 de maig és una de les primeres novetats, tal i com s'ha encarregat de destacar Lehmann, i té a veure amb la voluntat d'aprofitar la presència de festius per tal d'atreure el màxim de públic. Enguany, l'accés a Expoebre tornarà a ser gratuït.



El turisme tornarà a ser un dels puntals d'Expoebre, amb un espai específic amb empreses del sector. El president de Fira Tortosa ha recordat que aquest és un dels actius a potenciar tant a Tortosa com a Terres de l'Ebre. "Expoebre vol estar a costat d'aquells sectors econòmics de casa nostra que tenen un major potencial de creixement", ha precisat Lehmann.



Pel que fa a l'emprenedoria hi haurà jornades específiques, mentre que el 8è Saló de medi ambient i sostenibilitat "Ebreambient" tindrà també un espai concret, igual que el de l'artesania, tal com s'ha fet en anteriors edicions.



Pel que fa als expositors, s'espera mantenir la xifra dels 190 de l'edició passada. El pressupost d'Expoebre 2013 és de 101.000 euros, un 12 per cent inferior.



El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, serà l'encarregat d'inaugurar Expoebre el dimecres 1 de maig a les 18 hores.