ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/04/2013
Alcanyís, Morella i Tortosa reactiven el Consorci Ruta dels Tres Reis

Els alcaldes d'Alcanyís, Juan Carlos Gracia, Morella, Rhamsés Ripollés, i Tortosa, Ferran Bel, acompanyats del regidor de Turisme, Alfredo Ferré, s'han reunit a la nostra ciutat amb l'objectiu de buscar sinergies entre els tres municipis i avançar en la reactivació del Consorci Ruta dels Tres Reis, un organisme de promoció turística que, malgrat crear-se fa tretze anys, s'ha mantingut inactiu durant bona part d'aquest temps. Els tres alcaldes han anunciat que abans de finals del mes de maig se celebrarà una assemblea per tal d'aprovar un pressupost per aquest 2013 i encarregar les primeres accions, consistents en la creació d'una nova imatge corporativa, un projecte de senyalització mitjançant geolocalització i un altre de promoció via web. Finalitzada la reunió, que s'ha fet aquest dimarts passat, l'alcalde de Tortosa ha ensenyat als altres alcaldes el resultat de la intervenció sobre el pont del ferrocarril, encara en obres, convertit ara en via verda que permet connectar la nostra ciutat amb Alcanyís.



Ferran Bel ha explicat que l'objectiu de la trobada d'avui, que es produeix setmanes després d'una altra a Morella i d'altres reunions de caràcter més tècnic, té com a objectiu fonamental "reactivar" la Ruta des Tres Reis. "Volem col'laborar més estretament, i no només en qüestions de promoció turística i cultural. Es tracta d'aprofitar sinergies entre els tres municipis més enllà del turisme." Bel ha recordat la participació de Morella en l'última edició de la fira alimentària FESTAST i ha avançat col'laboracions similars en propers certàmens firals de les tres poblacions.



L'alcalde de Morella, de la seva banda, ha avançat un altre dels projectes amb què treballen dins la nova etapa del Consorci, consistent en organitzar viatges per a col'lectius específics, en aquest cas de gent gran, per tal que "la gent de les nostres ciutats tingui també l'oportunitat de conèixer les altres dues".



Juan Carlos Gracia, alcalde d'Alcanyís, ciutat agermanada amb Tortosa, ha assenyalat que "el més important ara és rellançar un projecte que pot ser molt positiu per als tres municipis. Volem fer promoció dins les nostres pròpies ciutats però també a l'exterior, per captar visitants d'arreu d'Espanya. L'important -ha afegit Gracia- és que els tres municipis estem completament involucrats en fer un projecte creïble."



Les festes Sexenals de Morella, el mundial de MotoGP al circuit de Motorland d'Alcanyís o la Festa del Renaixement de Tortosa, són alguns dels esdeveniments amb molt d'impacte que el futur Consorci vol aprofitar per intensificar la seva promoció

.