ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/03/2013
L'Escola Municipal de Teatre i la Banda de Música posen 150 persones a l'escenari per interpretar West Side Story

L'Escola Municipal de Teatre i la Banda Municipal de Música preparen un espectacle de gran format amb motiu del Dia Mundial del Teatre, el 27 de març, que inclou més de 100 actors i 45 músics que interpretaran un homenatge a la popular comèdia musical West Side Story, composada per Leonard Bernstein. Els alumnes dels diferents cursos de l'Escola de Teatre, de totes les edats, i els músics de la Banda Municipal porten setmanes assajant. Aquesta setmana han presentat aquest projecte la regidora d'Ensenyament, Rosa Cid, la directora de l'Escola Municipal de Teatre, Marga Julià, i el director de la Banda Municipal de Música, Juanjo Grau.



L'espectacle és una selecció dels números musicals de West Side Story, entre els quals hi ha el popular Amèrica o Maria. Aquest projecte representa un important repte tant per a la Banda com a per a l'Escola de Teatre, han reconegut els dos directors. L'obra es representarà a les 20h del dimecres 27 de març al Teatre Auditori Felip Pedrell. L'entrada és gratuïta.



Nova oferta formativa teatral

L'Escola Municipal de Teatre també ha presentat avui els nous cursos monogràfics i màster class que ja tenen obert el període de matrícula. Pel que fa als monogràfics, aquest any es farà una nova edició de Commedia Dell'Arte, entre el 8 d'abril i el 17 de juny, en horari de 19.30 a 21.30h. També es farà un curs de Teatre de carrer: el contacte directe amb el públic, impartit per Marga Julià i Jean Louis Roqueplan, entre el 6 d'abril i el 22 de juny, en horari de 11.30 a 13.30. D'aquests cursos sortirà un espectacle que es representarà durant la propera edició de la Festa del Renaixement.



La nova oferta de formació de l'Escola Municipal de Teatre es completa amb dues màster class, una dedicada a la Interpretació de cançons en el teatre musical, a càrrec d'Albert Muntanyola (4 i 5 de maig) i una altra de Tècnica Lecoq: la dinàmica corporal al servei de les emocions, amb Jean Louis Roqueplan (20 i 21 d'abril). Aquestes dues màster class estan obertes al públic en general.