ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/11/2012
L'alcalde participa com a ponent en un curs sobre finançament local de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP)

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, participa avui com a ponent en un curs sobre finançament local que organitza el Consorci Universidad Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) - Centre Ernest Lluch. Es tracta d'un curs que pretén fer una anàlisi de la situació que viuen les entitats locals en l'actual entorn de crisi econòmica, així com una reflexió al voltant de possibles línies d'evolució futura. L'alcalde de Tortosa intervindrà en la sessió dedicada a "Competències locals, suficiència financera i crisi econòmica: una visió de la situació de les hisendes locals i de la tipologia de serveis objecte de prestació".



Entre els ponents hi ha també els presidents de les entitats municipalistes, Miquel Buch (ACM) i Manuel Bustos (FMC), els catedràtics d'Hisenda Pública (UB) Joaquim Solé Vilanova i Núria Bosch, o el director general d'Administració Local, Joan Cañada. El director del curs és Heribert Padrol. La jornada es fa al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).