ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 06/11/2012
La Biblioteca Marcel'lí Domingo participa en un projecte intergeneracional de conta-contes
El projecte s'emmarca dins l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu

El Departament de Benestar i Familia de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció a l'Associació Amics i Amigues de la UNESCO de Tortosa per al projecte de "Iaios conta-contes/Vincles intergeneracionals", dins l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu. Aquesta subvenció es destinarà a l'adquisició de llibres per al fons de la biblioteca municipal de Tortosa.



Així mateix, la Fundació Jaume Bofill ha atorgat un reconeixement a aquest projecte que es va iniciar a Tortosa el curs passat partint d'una iniciativa d'UNESCO-Tortosa amb la
col'laboració de la Biblioteca Marcel'lí Domingo. Un equip de 23 persones grans, coordinat per la voluntària Pilar Saporta, van fer 70 actuacions a 28 aules de 4 escoles del municipi i a l'Espai Obert d'Aprenenatge i la Biblioteca Marcel.lí Domingo, entre d'altres. Uns 700 xiquets i xiquetes de diferents edats van gaudir dels contes de sempre i d'altres de nova creació.



Aquest mes de novembre es reprendran les activitats del projecte, amb sessions de formació i intercanvi d'experiències entre la gent gran voluntària per a la selecció dels contes que es començaran a explicar a partir del mes de febrer. A banda de les escoles de Tortosa, també s'anirà a l'Hospital Verge de la Cinta i a l'Escola d'Educació Especial Sant Jordi de Jesús.



Aquest programa és obert a la participació de totes les persones grans que es vulguin incorporar voluntàriament a aquest equip de conta-contes, les quals hauran de posar-se en contacte amb la Biblioteca Marcel.li Domingo.