ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/10/2012
Prorrogat fins al 30 de novembre el termini per regularitzar els nínxols

L'Ajuntament de Tortosa ha allargat fins al 30 de novembre el termini per regularitzar els drets funeraris dels cementiris de Sant Llàtzer i dels Reguers. Més d'un 70% dels propietaris de nínxols i panteons ja han passat per l'Ajuntament per fer aquest tràmit. La resta, uns 1.700 titulars aproximadament, trobaran a partir d'avui una enganxina al nínxol de la seva propietat informant del nou termini obert per regularitzar la seva situació. Per fer-ho han de trucar al telèfon 977585869 i demanar cita prèvia, o bé informar-se directament per correu electrònic (icurto@tortosa.cat) o personalment al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC).



Aquesta setmana, l'Ajuntament també ha desplaçat un tècnic al cementiri per informar els ciutadans i clarificar els dubtes que puguin haver-hi en relació a aquest procés, que es va iniciar el mes d'agost passat.



L'alcalde, Ferran Bel, ha agraït la col'laboració dels ciutadans en aquest projecte, que té com a objectiu conèixer el nombre real de propietaris de drets funeraris, així com els nínxols pels quals ningú respon.