ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/10/2012
Concert Solidari a benefici dels infants orfes de Rússia al Teatre Auditori Felip Pedrell
El concert inclou les actuacions de Pep Sala i Crator, entre d'altres artistes

El proper dissabte 10 de novembre, a les 22.00 hores, el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà un concert solidari a benefici dels infants orfes de Rússia dins del projecte "Un nen, un somriure", una iniciativa particular que ha posat en marxa Susana Ramos, organitzadora de l'esdeveniment, i el seu equip de més de cinquanta persones que treballen altruïstament per portar a bon port un projecte que va néixer, en paraules de Ramos, com "una manera d'ajudar infants de les zones més deprimides de Rússia, com és Sibèria -ha dit- i que no poden disposar d'una bona qualitat de vida en una àrea on les condicions són duríssimes, amb temperatures de fred extrem i on és molt difícil, fins i tot, gaudir d'una alimentació correcta".



Ramos, així mateix, ha explicat que la seva organització no envia a Rússia els diners recollits, sinó que efectúa la compra de medicaments que seran enviats als punts on hauran de ser distribuïts en els diferents orfanats, sempre comptant amb el suport i la supervisió de la Creu Roja: "Ens neguem -ha dit també- a enviar els diners directament perquè, en aquests casos, moltes vegades no arriben al seu destí".



L'organització ha volgut agrair la col'laboració de l'Ajuntament de Tortosa en aquest esdeveniment solidari, dels quals ja se n'han realitzat set a diferents punts de la geografia catalana, comptant sempre amb l'ajut de diferents administracions i entitats: "Els nostres concerts solidaris -ha expressat Ramos- compten amb més d'un 90% de patrocini en tots els casos".



Per una altra banda, els cantants implicats en els concerts solidaris són sempre els mateixos, els quals, en paraules de l'organització, "han deixat de percebre ingressos en concerts pagats per poder estar sempre al nostre costat quan ha estat necessari". A Tortosa s'espera la presència sobre l'escenari del TAFP de Pep Sala, Crator, Frank Mercader Band & Miquel Planas, Fabio Canu i Joan Rovira. La cantant Mònica Green, inicialment al cartell, no podrà estar finalment present a la convocatòria tortosina. Les tasques de presentació de l'esdeveniment correran a càrrec d'Elisabet Carnicé, una cara molt coneguda a diferents programes de TV3.



La venda d'entrades s'està ja realitzant al Teatre Auditori Felip Pedrell des del passat 10 d'octubre, de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores, i també es disposa d'un compte solidari per a fer donacions CAM / 2090-6447-91-0200053592.