ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/10/2012
L'AV Sant Llàtzer organitza un concert a benefici dels malalts de Parkinson
El concert tindrà lloc a la Pista Poliesportiva de la Raval de la Llet el proper 6 d'octubre

L'Associació de Veïns de Sant Llàtzer ha organitzat un concert a benefici de l'Associació de Malalts de Parkinson de les Terres de l'Ebre pel proper dissabte 6 d'octubre a les 22.30 hores a la Pista Poliesportiva de la Raval de la Llet, un concert que tindrà un preu d'entrada de 5 euros i que comptarà amb servei de bar i entrepans, i taules i cadires per als assistents.



El cartell del concert el formen el cantant Nando Santos, els Gipsy Meets Latin amb la seva fusió de rumba-flamenc, el grup Versiones de Noche amb rock-pop nacional i internacional, i per tancar la nit actuarà el DJ Juansa d'Imagina Ràdio. Tots aquests artistes actuen de manera altruïsta a benefici de l'associació que aixopluga malalts de Parkinson i als seus familiars en l'àmbit del territori ebrenc.



Aquest concert s'emmarca en la tasca que l'Associació de Veïns de Sant Llàtzer porta des de fa dos anys organitzant activitats anuals a benefici de diferents entitats socials de la ciutat de Tortosa i del territori. El concert compta amb la col'laboració de l'Ajuntament de Tortosa i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i les entrades es poden adquirir anticipadament a Adam Esport, Discos Gong i Fleca I Més de Sant Llàtzer.