ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/09/2012
"Mou-te en la direcció correcta", lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012
Les activitats programades inclouen el Dia de la Bicicleta al Parc Municipal i el Dia del Vianant amb rutes guiades pel Call Jueu i una ginkana caminant

Arriba una vegada més la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa organitza anualment a l'inici del curs escolar. La regidora de l'àrea, Beatriz Viñuela, acompanyada de Francesc Amaré, representant del cos de la Policia Local de Tortosa, ha presentat el programa d'activitats, que es perllongara del dilluns 24 fins al diumenge 30 de setembre.



"Els principals objectius -ha dit Viñuela- són estimular el comportament ciutadà de cara a impulsar l'ús dels mitjans de mobilitat sostenible, i fer reflexional al voltant de l'afectació que aquest ús dels vehicles te per a la nostra salut".



Les activitats programades són molt variades i inclouen la I Conferència de Mobilitat Ciutat de Tortosa, sota el títol "Passat, present i futur de la mobilitat a Tortosa"; El Dia del Vianant, amb rutes guiades pel Call Jueu i una ginkana caminant, activitats sobre patins i rutes Segway; i el Dia de la Bicicleta que tindrà lloc al Parc Municipal Teodor González amb la ginkana en bicicleta, un taller de "tuneig" de vehicles de dos rodes, i el parc infantil de la Policia Local.



Així mateix, durant tota la setmana es farà un Conta-Contes a la Biblioteca Marcel'lí Domingo, amb històries relacionades amb la preservació del Medi Ambient i la mobilitat sostenible.